Wedstrijden

 

Om de leden van Paardensport Vereniging Levade de gelegenheid te bieden om ook binnen de eigen vereniging (dressuur)wedstrijden te rijden, is er een wedstrijdcommissie opgericht.

De wedstrijdcommissie organiseert tijdens dit indoorseizoen 5 wedstrijden. We rijden de wedstrijden in de binnenbak van Stal Levade in de maanden oktober, november, december, maart en april.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om wedstrijden te rijden is het van belang dat je lid bent van de KNHS en in het bezit bent van een startpas. Deze startpas geeft de combinatie paard/ruiter het recht om te starten op wedstrijden. Wil je meerdere paarden starten, dan moet je voor elke combinatie in het bezit zijn van een startpas.

Starten kan bij ons in de klassen B t/m M2 voor paarden en pony’s. Inschrijven kan door middel van het KNHS inschrijfformulier, deze kun je mailen naar rvlwedstrijden@hotmail.nl met als onderwerp categorie, datum wedstrijd en je eigen naam. De inschrijving geschiedt op binnenkomst van de e-mail. Op de site www.wedstrijdplatform.nl worden de startlijsten gepubliceerd.

Op de wedstrijddag zelf dien je een uur voor je eigen starttijd aanwezig te zijn, je te melden en het startgeld te betalen bij het secretariaat (in de kantine van Stal Levade). Het startgeld bedraagt € 10,- per proef voor de paarden en € 8,- per proef voor de pony’s. Leden van RV Levade krijgen 2 euro korting per proef! Je betaalt als je lid bent dus € 8,- per proef voor de paarden en € 6,- per proef voor de pony’s.

De starts vinden plaats in groepjes van vier ruiters. Elke combinatie heeft de mogelijkheid tot het rijden van twee proeven. Het losrijden gebeurt in de buitenbak, wel is er in de tijd tussen de groepjes in een mogelijkheid tot het verkennen van de binnenbak.

AA7K4607Na elke groep is er een prijsuitreiking en daarna hangen de uitslagen in de kantine. Tevens kun je de uitslagen vinden op onze website.

Agenda seizoen 2017 – 2018:

1 oktober 2017

5 november 2017

3 december 2017

4 maart 2018 – AFGELAST!

8 april 2018

Copyright © Paardensport Vereniging Levade | Wenum Wiesel